Jun 16, 2013, 12:08 PM

Нямам нищо за казване 

  Poetry » Other
1070 0 0

 

Вече нямам думи за казване.
Измълчавам се в тихо море.
Ако в мен забушуват пак бурите,
ще пришивам пак нощем криле.


Не остана и сън за сънуване.
Под ресници мечти не роят.
Само болки бездумни от сричане
под клепачите сълзите таят.

 

Нищо нямам след теб, и затварям се
във черупчена мида слепена без думи. 
Виждам стъпки, измити по пясъка,
и безследни от многото обич следи...

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??