Nov 25, 2009, 10:44 PM

Нямам те 

  Poetry » Love
476 0 3

Това, което изпитвам към теб,

               не мога да го опиша.

Няма думи във речника,

              а и те са излишни.

Нямам вече и толкова въздишки,

не мога извън мислите си да прекрача

(просто нямам сили

              да мисля за друго).

 Толкова ми е трудно,

но мига ще запазя

и спомена - за тогава,

когато те обичах

и когато те нямах.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??