Aug 21, 2017, 6:57 PM

Нямам време 

  Poetry » Love
735 1 3

 

Нямам време за твойте игрички, 
ако бъдеш със мене – бъди! 
Уморих се от всичките флиртове   
и да се правя на "кой ли си ти"?  

 

Нямам време да се уча да мразя, 
а и сега не ми е до това. 
Цялата любов за тебе пазя, 
ти ако искаш, стъпчи я с крака.  

 

Нямам време да спра да обичам. 
Нито нерви да бия отбой. 
В тоз живот на любов се обричам, 
а за другият - кой ли да знай...?!

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??