May 8, 2009, 6:02 PM

Нюанси 

  Poetry » White poetry
704 0 15

 

 

 

 

 

в черна безутробна нощ

ще се събудя

да попитам вятъра

дъждовен

защо лети към теб

небето ми

обвито в бездиханност

и безумия

 

 

 

ще пофлиртувам

с нарциса във двора

а кожата ми

ще попива звуци

безтегловни

многоточия

ще ме погалят синьо

по ръцете

водата в локвите

ще стане сива

и лозите само ще заплачат

разлистени

преди да си отида

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??