Apr 17, 2008, 10:31 PM

О↓бе↓з↓а↓главено 

  Poetry » Other
748 0 18

Пролет.
      Пролетна умора.
Полет.
      Уморени хора.
От грехове.
          Натежават.
Крахове.
         Наближават.
Претегляне.
         Неизбежено.
Болката.
        Безбрежна.
А прошката.
          Тя не боли.
Докосване.
На фибри.

 

Напоследък г/р/убя вдъхновение...

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??