Jun 12, 2014, 12:43 PM

О-би-чам те! 

  Poetry » Love
1093 2 7

 

 

 

Прелиствам те със полъха на вятъра,

донасящ ехото на сиви делници

и виждам, че платили сме цената

за битките си с вятърните мелници.

 

Воювахме навън и у дома си,

воювахме със всеки и със всички,

но винаги държахме във ума си

най-важните си четири срички…

 

 

 

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??