May 15, 2011, 2:04 PM

О, небеса... 

  Poetry
771 0 2

 

 

 

Сапуненият гръб на нещо кухо

се счупи в тишината на мечтите.

Отказах да повярвам, че е лудост

тъгата на нещастните поети.

 

Забравих да запиша суетата,

родена вяло в иска на поетите

и само в баронеса се превръща

ищахът на добре познатото...

© Ясен Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??