Feb 21, 2009, 12:20 AM

Оазис 

  Poetry
870 0 21

 

Когато съм копнежна -

на хиляди частички

е всяка моя клетка,

докосват,

сливат се

в една

неутолимо изворна

жена.

Когато съм копнежна,

до изтощение

се разпилявам

и се събирам

само в една

копринено нежна

мъжка ръка.

Когато съм копнежна,

дишам на капки,

водопадна и свежа -

в пустинята

оазис.

 

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??