Когато съм копнежна -
на хиляди частички
е всяка моя клетка,
докосват,
сливат се
в една
неутолимо изворна
жена.
Когато съм копнежна,
до изтощение
се разпилявам
и се събирам
само в една
копринено нежна
мъжка ръка.
Когато съм копнежна,
дишам на капки,
водопадна и свежа -
в пустинята
оазис.
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Оазисна!