21.02.2009 г., 0:20 ч.

Оазис 

  Поезия
869 0 21

 

Когато съм копнежна -

на хиляди частички

е всяка моя клетка,

докосват,

сливат се

в една

неутолимо изворна

жена.

Когато съм копнежна,

до изтощение

се разпилявам

и се събирам

само в една

копринено нежна

мъжка ръка.

Когато съм копнежна,

дишам на капки,

водопадна и свежа -

в пустинята

оазис.

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??