Sep 24, 2007, 3:07 PM

Обещание 

  Poetry
688 0 2
Когато вълните отронят
едва дочуто стенание
и очите ми твоите гонят,
ще ти дам едно обещание.

Никога няма да вкусиш
горчиви стъпки, раздели сподавени,
ръката ми няма да пуснеш,
очите ти няма да бъдат забравени.

Обещавам нестихващ огън. И звезди.
Сърце, танцуващо във вечността.
Остава само любовта ни да блести
и да е топло в нашите сърца...

© Сиси Валентинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??