Jan 1, 2008, 5:26 PM

Обещание 

  Poetry » Love
1067 0 6
ОБЕЩАНИЕ

-------------------



Никога не ще те пусна да си идеш,

никога недей да ме отблъскваш ти,

ще бъда вечно щастието твое,

ще бъдеш всичко мое ти, нали?



Сълзите аз от бузите си ще изтрия,

а твоя страх завинаги ще отлети,

ще бъда аз защита твоя,

така сърцето ти шепти.



Толкова невинна и прекрасна,

любовта ти някъде във теб стои,

разбрах защо понякога си толкова нещастна,

поглеждайки през твоите очи.



Не позволявай аз да се изгубя,

не давай чувствата ни времето да разруши,

кажи ми само - тази нощ ще бъда буден,

сърцето свое просто леко отвори.



През бурята на дните, сред миговете кратки,

докато имам сили аз ще те държа,

а после, заедно със спомените сладки,

в света отвъд пределите на моите мечти ще отлетя.

© Венцислав Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??