Aug 29, 2013, 12:02 PM

Обич 

  Poetry » Love
591 0 6

ОБИЧ

Очите й са извор на Вселена,
която в мен от обич се роди.
Когато любовта е споделена,
създава неугасващи звезди!

Ръцете й са топлина и ласка,
уют и дом, и майки на страстта.
Те с остри нокти няма да одраскат
и няма да ме хвърлят в пропастта,

в която мъртвите любови падат 
и чезнат всички чувства и мечти.
Душата й от болките ми страда,
от радостите мои тя блести!
29. 08. 2013 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??