Aug 26, 2010, 10:39 PM

Обич 

  Poetry » Love
905 0 2

Да си тръгна избрах

и сърцето си вече заключих.

А те виждах до мен...

всяка вечер те виждах

и насън те докосвах.

 

Да си тръгна избрах,

без сълза да пророня.

С омърсена душа си

и наглед измамно красив.

 

Да си тръгна избрах,

но те искам в съня си

и - защо ли, не знам -

все поглеждам назад

да те видя отново.

 

 

 

 

 

© Роси Лита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??