Не искам тази обич,
от която ме боли.
Искам си я нашата,
с която нявга ме плени.
Нека си чаровно мил,
с усмивка да блестиш.
А сърцата от обич да гориш,
болката мило да тешиш.
Утрото с обич да ни буди,
да не бъдеме никога сами,
както винаги преди,
сгушени в нашите мечти.
© Елена All rights reserved.