Jul 19, 2008, 5:40 PM

Обич 

  Poetry » Love
1103 1 38

Луната,

кръглолика хубавица,

кокетно се усмихна

на нощта,

очите й,

с изписани ресници,

изпращат обич

на една звезда.

Намигва закачливо,

сякаш казва,

порадвай се

на тази красота,

че утре

може облак да ме скрие

и да погълне

мойта светлина.

Хвани мига!

От мене зареди се!

Във орбитата ОБИЧ

влез и ти.

А после,

ако искаш, отиди си,

и мястото

небесно заеми.

От мен

обаче запази си,

сияние,

да светиш във нощта,

мечтанието, 

нежно и красиво,

скрито в морска приливна

вълна.

 

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??