Sep 18, 2018, 4:23 PM

Обич, има ли те 

  Poetry
251 0 1

ОБИЧ, ИМА ЛИ ТЕ

 

Има ли обич в теб всеотдайна?
Не питам. Не искам да ме лъжеш.
Усещам го, докосна ли те тайно.
Да ме гледаш в очите, не можеш.

 

Целуваш ме по задължение – вяло.
Не възпламеняваш сърцето ми.
Прегръщаш ме, но съм чуждо тяло,
нахално поставено в ръцете ти.

 

Душата ти над телата ни кръжи.
Дали е при друга, не е важно.
Просто, не ме обичаш вече ти.
Не ме люби с любов продажна!

 

Не мисли, че може да ме нараниш!
Така ме нараняваш много повече.
Не ме поглеждаш, все мълчиш.
Излей душата си, болките, човече!

 

Ще преглътна сълзите. Ще простя.
Насила любов не се подарява.
Самотна, много трудно ще заспя,
но ще вярвам на любовта си тогава.

 

18 09 2015

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??