Jun 12, 2022, 11:16 AM

Обич ли чакате? 

  Poetry » Other
378 2 1

Стига сте гледали, нямам лице.

Прося сълзи да се стопля.

Стига сте молили, нямам ръце,

прося тъга, че е кротка.

Спрете да чакате, няма любов.

Има лъжа и е кратка.

Просяк на просяк подава ръце,

обич на влюбен отказва.

Стига сте искали, нямам душа.

Вече продадох я. Зная,

искате ресто но няма цена,

хайде купете си края...

 

Стига сте гледали - камък държа.

Обич ли чакате?! Няма!

Бога съм бил - и със камък - кога!?

Хайде, продава се края...

© Владимир Йосифов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??