Jan 30, 2009, 7:28 PM

Обич на шега 

  Poetry » Love
776 0 4

Случайно флиртът се започна
и с думи нежни, погледи омайни
и аз не знам как точно стана,
но в мойта мрежа ти се хвана.

 

Като на шега започна всичко,
без цел и никаква измама,
се срещнаха телата ни горещи
и вплетоха се нашите съдби зловещи.

 

И всичко стана  на мига,
тъй бързо, без да разберем,
привързаха се нашите души,
аз в теб и ти във мен.

© Маги Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??