May 27, 2011, 1:27 PM

Обичах... намразих... 

  Poetry » Love
654 0 1

Обичах, намразих...

сега само боли

от толкова рани и толкоз лъжи...

Чаках... прощавах,

а в замяна ЛЪЖА...
Сърцето не заслужава тази съдба.

В живота поисках само душа,

а от всичко получих нож във гърба.

И мразя днес теб и света...

Е... вече не искам тази душа!...
Обичах, намразих,

сега чакам слънца

и нови любови във нечии... други сърца...

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Понякога любовта се превръща в омраза.Границата между тях е само една крачка.Пожелавам ти, слънце и много любов
Random works
: ??:??