Aug 13, 2007, 4:14 PM

Обичах те 

  Poetry
578 0 2
Обичах те във слепия ти устрем,
от моето сърце опиянен,
когато във напуканите устни
вля вярата ми в утрешният ден!

Обичах те във нощната забрава
на слънчевия пир на есента,
когато без да искаш, изостави
мен и любовта.

Обичах те дори когато
разкъса нишките на мрака
със помощта на светлината,
а после пред света заплака...

© Горяна Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??