Mar 2, 2008, 5:33 PM

Обичах те 

  Poetry
738 0 0
Обичах те безумно, но ти с мен се подигра.
С нея ти остана - приятелката ми уж най-добра.
Света тогава около мен се срина
и счупи се на хиляди парчета моето сърце.
Наранена се скитам по улиците нощни, викам и плача
- няма ли някой да ме чуе.
Изоставена, самотна проклинам съдбата, трябваше ли пак да се случва това
- отново да обичам и отново да страдам?!




© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??