2 мар. 2008 г., 17:33

Обичах те 

  Поэзия
742 0 0
Обичах те безумно, но ти с мен се подигра.
С нея ти остана - приятелката ми уж най-добра.
Света тогава около мен се срина
и счупи се на хиляди парчета моето сърце.
Наранена се скитам по улиците нощни, викам и плача
- няма ли някой да ме чуе.
Изоставена, самотна проклинам съдбата, трябваше ли пак да се случва това
- отново да обичам и отново да страдам?!




© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??