May 18, 2006, 9:31 AM

Обичах те 

  Poetry
797 0 2
Обичах те, глупако,
ти знаеш ли това?
Обичах те до болка,
това ли не разбра?
Аз плаках цяла вечер
за моята душа,
която ти изтръгна
със своята ръка.
Ти жестотко ме излъга,
че няма друга
и аз повярвах
на лъжата груба.
Изтрих аз с ръка
една малка и тъжна сълза,
а след нея и още една
изгуби се в мойта коса.
Разбрах аз твойта измама,
разбрах аз подлостта ти голяма,
сърцето ми за тебе стана
една голяма жива рана.
И сега там на най-високата скала,
дето морето разбива свойта снага,
пиша това и седя сама:
"Обичах те, глупако,
ти знаеш ли това?
Обичах те до болка
това ли не разбра?".

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Рокси...за своите 15 год. си написала великолепен стих.
    Продължавай все така и за напред!
    Поздрав!
  • Roxy, страхотно е! Наистина много ми харесва
Random works
: ??:??