Обичай истински една жена!
Дари я с искреност и непорочност.
Не я заливай с грубост и вина,
повярвай в нея, посвети й вярност.
Обичай истински една жена,
дори когато трудно се живее.
Прости ѝ непростимата вина,
дори когато черна пропаст зее.
Обичай истински една жена!
Не подценявай детската наивност.
Дари ѝ истинската свобода
и знай, че си обречен на взаимност...
© Наташа Басарова All rights reserved.