Nov 28, 2006, 9:18 AM

ОБИЧАЙ МЕ 

  Poetry
769 0 4

ОБИЧАЙ МЕ

 

Обичай ме тъжна и весела,

силна  и слаба,

странна, особена,

инатлива, бодлива, разплакана.

Обичай ме дращеща, хапеща,

обичай ме всякаква.

Обичай ме, докато съм хубава,

обичай ме, когато ще побелея,

обичай ме даже и хремава.

Обичай ме истинска, не измислена.

Укроти ме, когато съм бясна,

преследвай ме, когато ти бягам.

Аз съм такава, обичай ме

и не искай да бъда различна.

Обичай ме и ми дай твоето рамо,

а аз ще ти дам моята нежност.

Щом ме обичаш, поискай ме

и ако трябва вземи ме

дори и във гръб, и насила,

просто защото и аз те обичам!

© Даша All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??