Jul 3, 2009, 11:26 PM

Обичай ме.. 

  Poetry » Love
985 0 3

Искам ей така да ме обичаш -
ако искаш - детски и наивно.
Искам просто ти да ме обичаш,
дори и малко, ала силно!
Мъничко любов желая...
ей така - от скука и инат.
Аз самотна съм и си мечтая
за наш сплотен и хубав свят...

Във къщурка в планината
да живеем - само аз и ти,
с поглед да докоснем небесата,
обсипани с безброй звезди.
Далеч да сме от всички хора,
от грубия и смачкан свят..
Но кой си ти, не знам, за Бога!
Някой си... случаен непознат?
Не съм те срещнала, а ти говоря,
не съм те виждала, а те обичам..
Знам, когато дойдеш, ще се боря,
за любовта, която ни предричам!

Недей отлага, а спаси ме..
любовта голяма подари ми!

© Димитринка Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??