А ти обичал ли си някога жена?
Без нея как дъхът ти спира!?
Обичал ли си някога така,
да чувстваш, че умираш!?
В леглото сутрин с нея да се будиш,
а вечер с нея пак да лягаш - сам?
Да гледаш в другите и да се чудиш,
защо я няма там!
И дни и нощи да се сливат,
да дишаш просто ей така,
а мислите ти да отиват
далеч при нейната врата.
Обичал ли си? Обичал ли си
някога жена!?
Мариана Василова
© Мариана Василова All rights reserved.