5.09.2013 г., 21:27 ч.

Обичал ли си някога жена 

  Поезия » Любовна
801 0 1

А ти обичал ли си някога жена?

Без нея как дъхът ти спира!?

Обичал ли си някога така,

да чувстваш, че умираш!?

 

В леглото сутрин с нея да се будиш,

а вечер с нея пак да лягаш - сам?

Да гледаш в другите и да се чудиш,

защо я няма там!

 

И дни и нощи да се сливат,

да дишаш просто ей така,

а мислите ти да отиват 

далеч при нейната врата.

 

Обичал ли си? Обичал ли си 

някога жена!?

 

Мариана Василова

© Мариана Василова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??