Apr 19, 2007, 10:35 AM

Обичам ... 

  Poetry
655 0 6
   

обичам

в обятията твои

да притихвам


сгушена

в прегръдката ти топла

слушам

как сърцето ти

нежно ми шепти

усмихвам се

ти знаеш

че моето за теб тупти

унасям се

спокойна и щастлива

с мисълта

обичам те
сигурна съм в теб

обичаш ме и ти


обичам

в обятията твои

да се събуждам

заслушана

в равномерния ти дъх

щастлива съм

не искам да те будя

погалвам те

усмихваш се насън

в съня си

нежно ме притискаш

целувам те

отваряш ти очи

прегръщаш ме

не искаш да ме пускаш

обичам те прошепваш

твоя съм

мълчаливо ме люби


обичам

в обятията твои
да притихвам

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??