обичам
в обятията твои
да притихвам
сгушена
в прегръдката ти топла
слушам
как сърцето ти
нежно ми шепти
усмихвам се
ти знаеш
че моето за теб тупти
унасям се
спокойна и щастлива
с мисълта
обичам те
сигурна съм в теб
обичаш ме и ти
обичам
в обятията твои
да се събуждам
заслушана
в равномерния ти дъх
щастлива съм
не искам да те будя
погалвам те
усмихваш се насън
в съня си
нежно ме притискаш
целувам те
отваряш ти очи
прегръщаш ме
не искаш да ме пускаш
обичам те прошепваш
твоя съм
мълчаливо ме люби
обичам
в обятията твои
да притихвам
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
Усмихващ е стиха ти Ласка.
Поздрав и усмивка.