Dec 17, 2014, 9:01 PM

Обичам да те гледам 

  Poetry » Love
717 1 3


Обичам да се къдриш на мълчания,
очите ти да пия с тихи глътки.
Извивките ти крият изпитания…
и в сънищата ти съм пътник.

Обичам да ти лея вдъхновение…
във тебе да се губя и намирам.
Сълзите ти са острови-спасения,
усмивките ти – мъжки манастири.

Обичам да те гледам, да мечтая…
да цепя устрема си с нежност...
и всеки миг така да те желая,
че огънят в душата ти да стене…

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??