Обичам те, защо да крия,
Обичам те и страшно ме боли,
Обичам те. Но не ме обичаш ти!
Обичам те, сърцето ми плаче
Иска да се върнеш ти.
Обичам те, не безличен е света
Щом не ме обичаш ти.
Обичам те и всяка нощ през сълзи
Питам Луната защо Земята се върти
Щом не можем да сме двама аз и ти…
© ДиДиТо All rights reserved.