Apr 13, 2008, 9:12 AM

Обичам те! 

  Poetry » Love
1298 0 1
Всеки път, всеки път, когато те целувам,
изпитвам тръпка, която не отминава, не отшумява,
дори и след дълго време заедно,
аз знам, че чувствата ми не ще се променят,
а дори ще се усилят.
Това, което искам да ти кажа
е това, което чувствам,
мога да го опиша с дума една
и тя е любовта...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хм...Наистина имаш талант да пишеш..Много чувствено..
Random works
: ??:??