Dec 21, 2008, 8:48 AM

Обичам те!!! 

  Poetry » Love
722 0 4

Обичам те, може би не съм ти го
казвал днес. Ти си моята малка
болест, болестта, с която не мога
да живея, но и без която ще умра.
Нуждая се от теб, ти можеш да
промениш живота ми, но времето,
чакането, отчаянието и незнанието
ме объркват, където и да отида,
мисълта за теб винаги ме докопва.

 

Обичам те, искам сега да изкрещя,
но ще стоя тихо, за да не се нараня,
как сега искам аз нещата да променя,
мислите си в ума да успея да подредя,
чувствата си с теб отново да споделя
и пътят към сърцето ти да извървя,
дори след малко време да не съумея
спомена изгарящ от теб да преодолея.

 

Обичам те, но ти искаш повече да не
го казвам. Така ще бъде, щом вече
започвам да ти преча и досаждам,
но няма да спра да се надявам
и да вярвам, защото ти знаеш, че ще
те чакам колкото е необходимо.
Получих писмата ти - същите са
както преди време, знам, че с теб
не трябва да се отбягваме, а да си
помогнем и повярваме.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ах,и аз съм на мнението на Сияна,виждам,че искаш да опишеш доста чувства и това е хубаво,просто бъди по-кратък и умерен.Имаш потенциал,поздрави
  • ееееех любов......
  • харесах!
  • Това не е стих!
    Не се обиждай, но това е само емоция описана в редове.
    Опитай се да бъдеш по-кратък, по-ясен и в малко редове да кажеш много неща, като заедно с ритъма градиш и произведението си и на емоции и на собствена авторска оценка!
    Весели празници и хубави емоции ти пожелавам!
Random works
: ??:??