Jan 19, 2013, 9:38 AM

Обичам те 

  Poetry
542 0 1

Твоят образ нахлува,

все се явява пред мен.

Безнадеждни сме ние,

казвам си всеки ден.


Обичам те със цялото си същество,

но друга вечер ляга до твоето сърце.

Обичам те до болка,

но не искам да те деля на две.


12.04.2007

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??