Jun 25, 2014, 9:27 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
567 0 4

Обичам те... красиво е, нали?

Макар и да не можем да се имаме,

с години любовта ще отлежи

и пак ще ни омайва като виното.

И пак ще се открием в пролетта,

в лъчите на умиращите залези,

в очите на усмихнати деца

и беглите следи по тротоарите,

във сънища, изплетени от дим,

по устните ни думи ще се срещат

преди да се целунат призори

отлитайки в простора...

не усещаш ли?

Живеем по ръба на пропастта,

а мислите са пориви за случване,

ръката ти дори и да ме спре –

сърцата ни отдавна са научили,

че щом обичаш – значи си се дал,

а пътищата вече са изминати -

във моята душа си заживял

приемам те, обичаща, завинаги...

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??