Dec 8, 2009, 9:59 AM

Обичам те, Ники 

  Poetry » Love
912 0 0

Обичам те много, Ники,
обичам те, макар и да не го показвам.
Но добре знаеш го ти -
че вярна аз ти оставам!

Онази вечер несправедливо
обвини ме ти без причина.
Вечерта ми беше горчиво,
искаше ми се от теб да си замина.

Аз съм лесно ранима,
как досега не го разбра?!
Но, въпреки това, не отричам,
че те обичам, че ти си любовта.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??