Feb 3, 2010, 3:40 PM

Обичам те, вълнуващо момиче... 

  Poetry » Love
2535 1 13

Обичам те, вълнуващо момиче,
за твоята усмивка те обичам,
обичам те и тъжна, и щастлива,
за мене на света си най-красива...

И тъй красиви са за мен очите,
които гледат нежно и открито...
И тъй красиви са за мен ръцете,
които галят ме с наслада двете...

И толкова са сладки твойте устни,
като целуват, толкова са вкусни...
И толкова обичам твойто тяло,
притискащо се в мене, в нежност цяло...

Най-важното е, нека да е ясно,
на двама ни все тъй ни е прекрасно...
Все имаме какво да си говорим,
да се целуваме, през смях да спорим...

Един със друг все тъй е интересно,
все заедно, макар да не е лесно...
Потъваме един на друг в очите,
споделяме си грижите, мечтите...

Започнах този стих, че си красива,
вълнуваща, естественна и жива...
Завършвам го с това, че те желая,
обичам и жадувам, и мечтая...
(И по-красива аз душа не зная...)
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??