May 22, 2014, 5:53 PM

Обичам те, завинаги! 

  Poetry
518 0 0

Обичам те, завинаги!

 

Обичам те, завинаги

и винаги ще е така,

но ти нарочно не ме разбираш ли

и мислиш зарязвам те току-така.

Обичам те, завинаги

дори да не разбираш,

любов веднъж във мене породил ли си

за друго недей да се взираш.

Обичам те, завинаги

и жално ще ми бъде,

че живота гаден раздели ни

и никога не ще се срещнем някъде...

Обичам те, завинаги!

О, моля те, най-сетне разбери ме.

Където и да съм, навсякъде,

винаги ще нося това бреме...

Как тъжно свърши нашата любов без време...

Обичам те... завинаги...

да лъжа не ми се отдава

така че, моля те, повярвай ми

и не тъгувай по тази раздяла.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??