Jun 24, 2024, 6:01 AM

Обичам ви 

  Poetry
143 1 2

Обичам ви...макар да не показвам...

Любов се трудно с истина твори!?

Не искам да ви главозамайвам.

Нито с нея в окови вързвам.

 

Тя е като пиратка в мрака...

шум,светлина и мирис.

Уау и после лека нощ,

а дали ноща ухае на разкош?

 

Бързи,смели ,сръчни...

Дали сме на Палача съчки!?

Крясък,вик безспорен,на Народ,

изтрадал ,изнемогван, лъган.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,Приятелю за топлите думи и за подкрепата към мен!До нови!
  • Умееш да изразиш чувствата си в максимално концентрирано слово, Ачо!
    Поздравление и светла седмица от мен!
Random works
: ??:??