Има обич в сърцето ми много, и сила.
И не е за награда и не е за разплата.
Вероятно защото обич ме е родила,
само нея си имам и от нея си патя.
Но какво да я правя - тя от мене извира,
давам я лесно и не търся отплата.
Но не искам да давам обич на сила,
обич се дава, когато я взимат.
Обичта не е нещо голямо, велико,
Тя е хиляди малки неща във комбина.
Иска се смелост да я даваш открито,
но помни: "Тя не е просякиня!"
Всичко, което е нужно е време.
Да я приемаш, да искаш от нея.
Ако не можеш да вземаш е бреме,
ако не давам от нея... линея.
Обич и сила аз имам си много.
Искам да давам. Но нямам време.
Да прося, да търся, да ровя из него
дали е готов да поиска да вземе.
© Петиана Нико All rights reserved.
В добра форма си изразила чувства и мисли.
Да бъде любов!