За какво са ти тези стени?
Кръгозорът те тегли нататък.
Три напред и една настрани,
оптимизмът– потомствено кратък.
Неудачите си забрави,
изпиляват деня без остатък.
Непоисканите добрини
прекрояват труда ти в придатък.
Стана време безспир да вали,
алчността да отмие водата.
Прошка няма, а сън–надали.
Бог прибира обратно комáта.
© Светличка All rights reserved.