Nov 21, 2017, 3:04 PM

Образцов дом 

  Poetry
266 0 1

Всички блокове 
са скапани, 
изглеждат ужасно
в дъжда,
обичам теб,
но съм влюбена
във всички останали.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??