Очаквам с някого
много щастието.
Затова се старая
и изпипвам всичко.
Надявам се с обичта ми
да няма колебание,
че аз съм този,
който ще му подарява
спасение.
Дълго мечтая
да намеря сигурността
в любовта топла
и чиста с едно лице.
Трябва да разбира
смисъла на обичта
и свободата.
Не искам начинаещи
да опознават любовта
с мен.
Да ми скъсват нервите
с глупави капризи.
Човекът -
подарява
доброта.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.
то тогава...