Jul 11, 2017, 1:22 AM

Очаквам те, Любов 

  Poetry » Love
215 1 1

Аз те очаквам, като пролетно слънце,

че дните и в душата ми да стоплиш.

И като топъл дъжд сърцето да полееш

И нежни чувства в него да разчоплиш

 

Сърцето в мене всички чувства ги поражда.

Душата пък докрай ги изживява.

А между нас така и Любовта се ражда

И с нея цял живот се преживява.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ха, аз имам "Очаквах те, Любов...", но там героинята ми, не е готова още за нова, а ти - с тази красота цял живот.....супер!
Random works
: ??:??