Nov 28, 2021, 9:57 PM

Очаквам всеки ден 

  Poetry » Love
719 2 1

 Очаквам всеки ден с нетърпение в които ще те видя,
 денят ми започна с мисълта за теб,
 пиша ти тези изгарящи думи, 
 искам да знаеш, че когато денят ти не върви на добре,
 някой мисли за теб и с няколко думи може да обърне деня ти,
 само защото си прекрасно  и очарователно цвете,
 денят ми започва прекрасно, когато ми се усмихнеш,
 твоите блещукащи очи са толкова красиви,
 че мога да се изгубя в тях,
 и незнайно как да намеря устните ти,
 а пръстите ми косите ти,
 ти си божествена и аз съм пристрастен към теб.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??