Очаквам всеки ден с нетърпение в които ще те видя,
денят ми започна с мисълта за теб,
пиша ти тези изгарящи думи,
искам да знаеш, че когато денят ти не върви на добре,
някой мисли за теб и с няколко думи може да обърне деня ти,
само защото си прекрасно и очарователно цвете,
денят ми започва прекрасно, когато ми се усмихнеш,
твоите блещукащи очи са толкова красиви,
че мога да се изгубя в тях,
и незнайно как да намеря устните ти,
а пръстите ми косите ти,
ти си божествена и аз съм пристрастен към теб.
© Лъв Всички права запазени