Apr 19, 2011, 9:57 PM

Очакване 

  Poetry » Love
640 0 2

За всички дни, в които съм те чакал,

за всички мигове, в които съм мечтал,

аз ада в рай за тебе ще превърна,

във рай, за който всеки би копнял...

 

 Теб, очарование, лъчиста гледка,

отгледана с любов, наситена със жар,

ще чакам ако трябва аз навеки,

дори във мене да гори пожар...

 

Огньове буйни ще изгаснат,

допра ли устни в твоето лице,

за да усетя нежност, тъй приятна,

и в вихри биещо едно сърце...

 

И с теб ще литнем в небесата,

към рая ту мъглив, ту снежнобял,

там що лъчи блестят в косите,

в тоз рай, за който всеки би копнял...

© Кирил Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??