Mar 22, 2006, 9:06 PM

очакване 

  Poetry
975 0 3

Понякога всичко пристига така в изненада!
Месията идва внезапно-макар да си вечно готов.
И без да усетя че хуквам напред в надпревара,
аз те очаквам да дойдеш при мене любов!
Поспри се не бягай нима те уплаших?
Не ме подминавай на моето рамо седни!
Не тръгвай любов, още е рано неставай!
Нима те обидих-кажи ми с какво съгреших?
Ти, тръгваш-недей!Да знам че си вечно свободна,
със своята сила не ще те уплаши ноща!
Върни се, Любов, в ръцете ми силно протегнати,
в очите ми фалки угаснали,търсещи топла искра...
Върни се любов, в моите устни до болка оптегнати,
Върни се любов-върни се преди да умра....

© Радина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радинка,и от мен-поздрави!,но мила,редактирай го малко-знаците,виж в речника някои думи...Иначе-СТРАХОТЕН стих!6!
  • Добре дошла в сайта,Ради!!!Много е хубаво!!!Ако любовта не иска да се спре,догони я ти!/6/
  • МНого е хубаво, Ради, желая ти успех!
Random works
: ??:??